Opis forum
hehe nikt z nas raczej nie poratule, lepiej poszukajcie dostawcow na wyspach z marmurem i tzreba bedzie sie dogadac zeby sie z nami wymieniali za krysztaly ;]
trzeba popisac listy do nich i bedziemy handlowac.
porobcie sobie kazdy tak zeby mial po 15 miotaczy i bedziemy ich najezdzac falowo.
ja niestety nie moge, z marmurem problem, moja nastepna kolonia wlasnie tam zostanie zalozona, na razie skupiam sie nad rozwojem ludnosci i caly marmur wrzucam w tawerne oraz ratusz, bo to mi pozwoli utrzymac wojsko, a juz niedloogo zamierzam nekac okolice ;]
ja potrzebuje 2 tys zlota na kolonie (bo na kolonie trzeba wydac: 12000 zt, 1000 drewna i 40 obywateli) ale tez podbije na wyspie z marmurem
Ostatnio edytowany przez zezol (2008-03-18 14:21:34)
ja mam taka propozycje zeby zrobic masowa okupacje jakiejs wyspy z marmurem i masowy atak na nich, najpierw trzeba wybadac kto ma nadwyzki, czy kto chce nim handlowac. trzeba sie dogadac, niech ktos porobi jakis zwiad, sledzi rynek, taka analiza naprawde nam pomoze.